Ambulans ile hastaneye kaldırıldı...

  Ekiptekilerin yardımına koştuğu Simon uyanarak “Özür dilerim, bayıldım” dedi. Simon program ekibinin yardımıyla stüdyodan çıkarıldı.Simon’ın eşi Anna Rose olayın ardından bir sosyal paylaşım sitesinden, “Simon’a olan ilginiz için hepinize çok teşekkür e

Ambulans ile hastaneye kaldırıldı...

 

 

Ekiptekilerin yardımına koştuğu Simon uyanarak “Özür dilerim, bayıldım” dedi. Simon program ekibinin yardımıyla stüdyodan çıkarıldı.

Simon’ın eşi Anna Rose olayın ardından bir sosyal paylaşım sitesinden, “Simon’a olan ilginiz için hepinize çok teşekkür ederiz, ambulans geldi” derken, tedavisinin ardından Simon da, “Programda kalamadığım için üzgünüm, hastanedeyim herkese desteğinden dolayı teşekkür ederim” diyerek durumunun iyi olduğunu duyurdu.

Stüdyoya çağırılan ambulans ile hastaneye kaldırılan Simon’un başkanlığını yaptığı GetUp’dan bir sözcü başkanlarının yoğun programından dolayı yorgun düştüğünü, tedavisinin ardından şu anki durumunun iyi olduğunu açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya