174 mahkum kaçtı!

Haiti'de 174 mahkum hapisten kaçtı.

174 mahkum kaçtı!
Haiti'nin kuzeyinde bulunan Arcahie Cezaevi'nde çıkan isyan nedeniyle mahkumlardan 174'ü, gasp ettikleri silahlarla kaldıkları hücrelerden kaçmayı başardı.

Haiti'de bir cezaevinde isyan çıktı. 174 mahkumu cezaevinden kaçtı. Mahkumlarla güvenlik görevlileri arasında çıkan silahlı çatışma sonucu bir güvenlik görevlisi ile duvardan başüstüne yere düşen bir mahkumun öldüğü belirtildi.

Matthew Kasrgası'nda yaklaşık 900 kişinin yaşamını yitirdiği Haiti'deki Arcahie cezaevinde  isyan çıktı. İsyancı  mahkumlardan 174'ü, gasp ettikleri silahlarla kaldıkları hücrelerden kaçmayı başardı. Haiti polisinin yolları kesip araçları arayarak kaçan mahkumları yakalamaya çalıştığı belirtilirken cezaevinden kaçan mahkumlarla güvenlik görevlileri arasında çıkan silahlı çatışma sonucu bir güvenlik görevlisi ile duvardan başüstüne yere düşen bir mahkumun öldüğü açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler