O Ses Türkiye kekeme Mehmet ayakta alkışlandı

O Ses Türkiye’ye katılan ve kekeme olan Mehmet büyük ilgi gördü.

O Ses Türkiye kekeme Mehmet ayakta alkışlandı

O Ses Türkiye’de yarışan ve kekeme olduğu öğrenilen Mehmet başta jüri üyeleri olmak üzere herkesin ilgisini çekti.

Sahneye çıktığında İbrahim Tatlıses şarkısı söyleyen ancak jüri üyelerinin hiç birinin dönmediği Mehmet şarkısını bitirdikten sonra jüri üyelerinin sorularına kekeme hastalığı nedeniyle cevap veremediği anlaşılınca herkesin takdirini kazandı. Normalde konuşma güçlüğü çeken ancak şarkı söylediği sırada bu hastalığını yaşamayan Mehmet’in 3 ay önce hastalığının başladığı belirtildi.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!



Mehmet ile birlikte yarışmaya gelen ve kuliste bekleyen kuzeni Mehmet’in 26 yaşında olduğunu ve Almanya’da yaşadığını 6 ay kadar önce Türkiye’ye geldiğini hastalığının da yaklaşık 3 ay önce başladığını belirtti. Mehmet’in kuzeni hastalığının kaynağı sorulduğunda ise doktorların daha önceden kickboks yaptığı için bunun bir yan etkisinin bir süre sonra ortaya çıkabileceğini söylediklerini ifade etti. Başlarda daha iyi konuşabildiğini ancak zamanla iyice konuşma yetisini kaybettiğini belirten Mehmet’in kuzeni tedavisinin devam ettiğini söyledi.

Salondaki seyircinin ve Acun Ilıcalı’nın isteği üzerine ikinci bir şarkı söyleyen Mehmet, yine şarkısını takılmadan söyleyince başta jüri üyeleri ve seyirciler tarafından ayakta alkışlandı.

TAKİP EDECEĞİM           
                                                      
Acun Ilıcalı, Mehmet’e "tedavini yap seneye benim davetlim olarak gel. Olmazsa sonraki sene tekrar gel. Seni özellikle takip edeceğim” dedi.

cun Ilıcalı’nın bu sözleri Mehmet’in kuzeninin gözlerinin yaşarmasına neden olurken seyircilerden de alkış aldı.  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem