Zorlu Grand Otel'de örnek çalışma!

Karadeniz Bölgesi’nin ve Trabzon’un ilk beş yıldızlı oteli Zorlu Grand Otel kurumsallaşma anlamında örnek çalışmalara imza atmaya devam ediyor.Personel eğitimine önem verdiklerini her fırsatta dile getiren Otel İşletme Müdürü Ali Şahin, bu anlamda zaman z

Zorlu Grand Otel'de örnek çalışma!

Karadeniz Bölgesi’nin ve Trabzon’un ilk beş yıldızlı oteli Zorlu Grand Otel kurumsallaşma anlamında örnek çalışmalara imza atmaya devam ediyor.


Personel eğitimine önem verdiklerini her fırsatta dile getiren Otel İşletme Müdürü Ali Şahin, bu anlamda zaman zaman düzenledikleri programlarla bunu gösterdiklerini dile getirdi.
Son olarak geçtiğimiz hafta sonu Kişisel Gelişim ve İş Yönetimi Uzmanı Ahmet Şerif İzgören’i Trabzon’a getiren Otel yönetimi personele 6 saatlik bir eğitim verdirdi.


Alanında Türkiye’de büyük ün yapan ve çok sayıda da kitabı bulunan Ahmet Şefik İzgören Zorlu Grand Otel personeline unutulmaz bir 6 saatlik program yaptı.

er.jpg


Yöneticiler İçin İletişim ve  Takım Yönetimi Çalışması konulu eğitimden bir hayli memnun kalan otel personeli çok önemli bir deneyim kazandıklarını belirterek otel yönetimine teşekkür etti. 2’şer saatlik bölümler halinde otel personeline eğitim veren İzgören de Trabzon’da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Zorlu Grand Otel gibi kurumsallaşmış bir işletmede bu eğitimi vermek büyük keyif verdi. Ayrıca kısa da olsa güzel vakit geçirdiğimi söyleyebilirim. Umarım tekrar Trabzon’da bu tür eğitimlerle buluşma imkanı yakalarız. Zorlu Grand Otel yönetimini de böylesine bir düşünceyi hayata geçirmelerinden ötürü tebrik ediyorum. Zira bu tür eğitimler işletmelerin kalitesine her zaman olumlu yansıyacaktır” diye konuştu.


Aynı zamanda İzgören Akademi’nin de kurucu sahibi olan Ahmet Şefik İzgören Türkiye’nin tek çeviri dergisini çıkaran isim olarak biliniyor. Halen Academy İnternational&Sunley Türkiye’nin yönetim kurulu başkanlığını ve Akamiarti A.Ş yönetim kurulu başkanlığını yürüten İzgören yönetim deneyimlerini şirketlere yaptığı danışmanlıklara taşıyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler