Yomra'da genç kızın feci ölümü

 Trabzon’un Yomra ilçesi Cumhuriyet mahallesinde yaşayan ve bir süredir psikolojik tedavi gören Gülten İ. İlaçlarını içtikten sonra kendisini evinin odasına kilitledi. Ailesi tarafından dışarı çıkarılmayan Gülten İ. Kendine ip bağlayarak evden dışarı çıkm

Yomra'da genç kızın feci ölümü

 

Trabzon’un Yomra ilçesi Cumhuriyet mahallesinde yaşayan ve bir süredir psikolojik tedavi gören Gülten İ. İlaçlarını içtikten sonra kendisini evinin odasına kilitledi. Ailesi tarafından dışarı çıkarılmayan Gülten İ. Kendine ip bağlayarak evden dışarı çıkmak istedi. Oturduğu apartmanın üçüncü katından dışarı çıkmaya çalışan Gülten İ. İpin kopması sonucu zemine düşerek hayatını kaybetti.

Olay yerinde hayatını kaybeden Gülten İ’yi Trabzon Adli Tıp Grup Başkanlığına kaldırılarak kesin ölüm nedeni  tespit edildikten sonra Yomra’da bulunan  aile kabristanlığına defnedilecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel