Yelkencilerden Başkan'a ziyaret

Trabzon Yelken ve İhtisas platformu Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ‘nu ziyaret etti.Türkiye Yelken Federasyonu Karadeniz Bölgesi Yelken Yarışların da Sinop'tan Madalyalarla dönen Trabzon Yat ve Yelken Kulübü Trabzon Belediye Başkan Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüo

Yelkencilerden Başkan'a ziyaret

Trabzon Yelken ve İhtisas platformu Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ‘nu ziyaret etti.

Türkiye Yelken Federasyonu Karadeniz Bölgesi Yelken Yarışların da Sinop'tan Madalyalarla dönen Trabzon Yat ve Yelken Kulübü Trabzon Belediye Başkan Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’ nu ziyaret ederek desteklerinden dolayı plaket takdim etti.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon Yelken Platformunu kabulün de Trabzon Futbolda olduğu gibi diğer branşlarda da marka olabileceğini söyledi.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon’umuz Futbolda olduğu gibi diğer branşlarda da bir çıksın olacağını bekliyoruz.Avrupa gençlik olimpiyatları vesilesiyle şehrimize birçok tesis kazandırıldı. Bu yatırımların sonucunu başarı olarak bu şehir yaşayacaktır. Tesislerin öğrenciler tarafından kullanılması için gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Trabzon Belediyesi olarak imkânlar nispetin de spor ve sporcunun yanında olduk olmaya devam edeceğiz. Bütün herkesin destekleri ile Trabzon bir spor başkenti haline geldi. Bunu geliştirecek olan sizlersiniz ve küçük sporcu gençlerimizdir dedi.

Trabzon yelken platformu sözcüsü Cem Yılmaz de konuşmasın da Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğluna teşekkür ederek Trabzon da yelken sporunun başarısın da en büyük pay sahibi başkan Gümrükçü'nün olduğunu ve Trabzon yelken ve ihtisas kulübünün onursal üyesi olduğunu belirtti. Kulübün kuruluşunda başkanımızın büyük katkıları olmuştur. Bize güvenenleri mahcup etmedik. Sinop’ta yapılan yarışlardan madalyalarla döndük ve başarının devamı gelecektir dedi.

Daha sonra Trabzon da yelken sporuna yaptığı destek ve katkılardan dolayı plaket takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler