Yaşlı kadının cesedi bulundu

Ordu'nun Kumru ilçesinde 15 gündür kayıp olan 94 yaşındaki Fatma (Fadik) Eygay'ın cesedi bulundu. 15 gün önce esrarengiz bir şekilde kızının evinde iken kaybolan ve tüm aramalara rağmen bulunamayan yaşlı kadının cesedi bir ağacının dibinde bulundu.Olayın

Yaşlı kadının cesedi bulundu

Ordu'nun Kumru ilçesinde 15 gündür kayıp olan 94 yaşındaki Fatma (Fadik) Eygay'ın cesedi bulundu. 15 gün önce esrarengiz bir şekilde kızının evinde iken kaybolan ve tüm aramalara rağmen bulunamayan yaşlı kadının cesedi bir ağacının dibinde bulundu.

Olayın duyulmasından sonra Ortaca köyü adeta mateme büründü. Akşam saatlerine doğru köylülerin de olay yerine gelmesi ile ortalık birbirine karıştı. Oğulları, kızları, gelinleri ve torunlarının adeta sinir krizleri geçirdiği olay mahalline intikal eden Kumru İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri de zor anlar yaşadı.

Normal şartlarda insanların çıkamayacağı bir mevkide bulunan ceset, jandarmanın gelmesi ile güvenlik çemberine alındı. Kumru Cumhuriyet Savcısı Yahya Tosun, güçlükle ulaştığı olay yerinde yaptığı incelemeden sonra Jandarma Olay Yeri İnceleme Ekiplerini olay yerine çağırdı.
Bu arada cesedin bulunduğu noktaya normal şartlar altında insani ulaşımın mümkün olmadığı, yaşlı ve hasta kadının ise hiç ulaşamayacağı kanısına varıldı.

Fatma Eygay'ın cesedi incelenmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor

15 GÜNDÜR KAYIPTI
Ortaca köyünde kızıyla birlikte yaşayan Fatma (Fadik) Eygay, 15 gün önce bulunduğu evden esrarengiz şekilde kaybolduğu haberi üzerine arama tarama çalışmaları başlatılmıştı. Ordu ve Samsun Valiliği Arama Kurtarma ekiplerinin de katıldığı arama çalışmalarından bir sonuç alınamamış, ancak yaşlı kadına ait iki adet başörtüsü cesedin bulunduğu noktaya ters orantılı yerlerde bulunmuştu. Kumru Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili yürüttüğü soruşturma çerçevesinde yaklaşık 30 kişinin ifadesine başvurmuştu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler