Yağmur Zağnos'u vurdu

Trabzon'da gece saatlerinde etkisini gösteren sağanak yağış, yaşamı olumsuz yönde etkiledi.Akşam saatlerinde başlayan, gece saatlerinde ise etkisini artıran sağanak yağış, Erdoğdu ve Soğukpınar Mahalleleri başta olmak üzere, Karadeniz Sahil Yolu'nun bazı

Yağmur Zağnos'u vurdu

Trabzon'da gece saatlerinde etkisini gösteren sağanak yağış, yaşamı olumsuz yönde etkiledi.

Akşam saatlerinde başlayan, gece saatlerinde ise etkisini artıran sağanak yağış, Erdoğdu ve Soğukpınar Mahalleleri başta olmak üzere, Karadeniz Sahil Yolu'nun bazı bölümlerinde su birikintilerinin oluşturdu. Zağnos Vadisi'nde düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında, yaklaşık 20 gündür açık olan stantlarda ise yağış nedeniyle maddi hasar oluştu.

Yağmurdan dolayı ıslanan ürünlerini stantlardan kurtarmaya çalışan satıcılar, 20 dakikada etkili olan yağışın, bu derecede zarar vereceğini tahmin edemediklerini söyledi.

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ise su birikintilerinin oluştuğu kimi yerlerde mahsur kalan vatandaşları evlerine bırakarak, gece boyunca koordineli bir çalışma yürüttü.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler