Vali Öz'den ramazan açıklaması

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, "Ramazanın verdiği güzellikleri hep birlikte paylaşalım" dedi.Öz, yaptığı açıklamada, on bir ayın sultanı olan ramazan ayının güzelliğinden bereketinden ve kardeşlik duygusundan millet olarak yararlanılması gerektiğini belir

Vali Öz'den ramazan açıklaması

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, "Ramazanın verdiği güzellikleri hep birlikte paylaşalım" dedi.

Öz, yaptığı açıklamada, on bir ayın sultanı olan ramazan ayının güzelliğinden bereketinden ve kardeşlik duygusundan millet olarak yararlanılması gerektiğini belirterek, "Birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygularımızın en üst noktaya çıktığı dönemler olan ramazan ayını hep birlikte bu duygular içerisinde yaşayalım. Küçüklerimizi sevelim, büyüklerimizi sayalım" dedi.

Kimsesizlerin, yaşlıların, hastaların ziyaret edilip yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım ellerinin uzatılmasına işaret eden Öz, "Ramazanın verdiği güzellikleri  hep birlikte paylaşalım" diye konuştu.

Vali Abdil Celil Öz ve eşi Rukiye Öz'ün, dün, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan yardım alanlara konutunda iftar verdiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel