Vali Okutan brifing aldı

Vali Nuri Okutan İl Sivil Savunma Müdürlüğü ve İl Defterdarlığını ziyaret edip ilgililerden çalışmaları hakkında brifig aldı.Sivil Savunma Müdürlüğündeki brifingde il müdürü yer darlığı ve personel yetersizliğinden yakınarak Validen destek istedi. Vali Ok

Vali Okutan brifing aldı

Vali Nuri Okutan İl Sivil Savunma Müdürlüğü ve İl Defterdarlığını ziyaret edip ilgililerden çalışmaları hakkında brifig aldı.

Sivil Savunma Müdürlüğündeki brifingde il müdürü yer darlığı ve personel yetersizliğinden yakınarak Validen destek istedi. Vali Okutan'da Trabzon da Sivil Savunma Arama Kurtarma Birliği'nin olmamasının büyük bir eksiklik olduğunu

Vali ayrıca, il müdüründen birlik ve müdürlük binası olabilecek yerlerin araştırmasını, afet ve olağanüstü hallerde diğer birimlerle haberleşmeyi sağlamak için de acil haberleşme sistemi kurulmasını ve Krız Merkezi'nin daha aktif hale getirmesini istedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler