Trabzonlu sanatcılara ödül

İstanbul OPTİMUM OUTLET, ÖDÜLLÜ FOTOĞRAFLARA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK İstanbul İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından bu yıl 4.'sü düzenlenen "Tarım ve İnsan Ulusal Fotoğraf Yarışması"nda dereceye giren eserler, 11-13 Mart 2013 tarihleri arasınd

Trabzonlu sanatcılara ödül

İstanbul OPTİMUM OUTLET, ÖDÜLLÜ FOTOĞRAFLARA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

 

İstanbul İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından bu yıl 4.'sü düzenlenen "Tarım ve İnsan Ulusal Fotoğraf Yarışması"nda dereceye giren eserler, 11-13 Mart 2013 tarihleri arasında İstanbul Optimum Outlet'de sergilenecek. Serginin açılışı 11 Mart 2013 Pazartesi günü, saat 14:00'de İstanbul İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kasım PİRAL tarafından gerçekleştirilecek. Tarım ve insan temalı fotoğrafların yer alacağı 70 eser sergi süresince, 10:00 – 22:00 saatleri arasında İstanbul Optimum Outlet'de fotoğraf meraklılarıyla buluşacak.

Tarım ve insan konulu fotoğraf yarışmasına bu yıl 704 kişi 3 bin 127 eserle başvuruda bulundu. Fotoğraflar arasından 19 fotoğraf ödüle layık görülürken, 153 eser de sergilenmeye değer bulundu.

Yarışmada; Genel Kategoride Birinciliği, Mersin'den Eyüp Karakuş ile Kocaeli'den Hüsna Altın paylaşırken, Çiftçi Özel Ödülünü; Aydın'dan Özgün Atilla ile Trabzon'dan Sabri Altın almaya hak kazandı.

Trabzon'dan Aytaç Özcan ile Aydın'dan Hakan Yaralı Öğrenci Özel Ödülü'nü kazanırken, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Çalışanları Özel Ödülü ise Diyarbakır'dan Songül Acar ve İstanbul'dan Kadir Çivici paylaştı. Denizbank'ın da desteği ile düzenlenen fotoğraf yarışmasında Denizbank Özel Ödülü'nü ise, İstanbul' dan Nursen Kaçan ile Muğla'dan Yeşim Eralp Dağdelen kazandı. Her yıl, yarışmada dereceye giren fotoğraflar birer albümde toplanarak, eserler kalıcı hale getiriliyor.

İstanbul Optimum Outlet, "Optimum Outlet'te Mutlu Ziyaretçiler" konseptinde gerçekleştirdiği etkinlikleri ve tüm yıla dağılan organizasyonlarıyla ziyaretçilerine mutlu anlar yaşatarak, alışveriş keyfine ayrıcalık katıyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel