Trabzonlu babanın acı kazası!

Yaz tatilini geçirmek için ailesiyle birlikte Trabzon’a gelen baba, kamyonetle geri manevra yaparken aracın arka tarafında oynayan oğlunu  fark etmeyerek  ezdi.  İki yaşındaki çocuk kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.İstanbul’da kapı çerçeve üzerine 

Trabzonlu babanın acı kazası!

Yaz tatilini geçirmek için ailesiyle birlikte Trabzon’a gelen baba, kamyonetle geri manevra yaparken aracın arka tarafında oynayan oğlunu  fark etmeyerek  ezdi.  İki yaşındaki çocuk kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

İstanbul’da kapı çerçeve üzerine  esnaflık yapan Osman Fatih Çelik,  bir ay önce yaz tatilini geçirmek için eşi ve iki çocuğuyla birlikte Baba ocağı Trabzon’a geldi.  Trabzon’un merkeze bağlı tosköy  köyünde oturan babasının yanında kalan Çelik ailesi , bir aylık tatilin ardından dönüş nedeniyle  yola çıkmak için eşyalarını  araca doldurdular. Bu arada Baba Çelik, evin yanında bulunan 28 NL 885 plakalı kamyoneti uygun bir yere park edip vedalaşmak için  aracın üzerine çıktı.
ARABANIN ARKASINDA OYNUYORDU
Bu arada evin kapısında bulunan  ailenin en küçük çocuğu  2 yaşındaki Fatih Çelik, aracın arkasına giderek oyun oynamaya başladı. Kamyonet ile  geri manevra yapan Baba Fatih Osman Çelik, aracın arkasındaki oğlunu fark etmedi. Bir anda kamyonetin altında kalan küçük çocuğun bağırması üzerine  araçtan inen baba gördüğü manzara karşısında şok oldu.  İki yaşındaki oğlunu aracın altında kanlar içinde bulan baba Çelik, küçük  Fatih’i bulunduğu yerden çıkartarak Numune hastanesine  götürdü. Burada doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen talihsiz çocuk yaşamını kaybetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel