Trabzonlu Adem saldırıya uğradı

Hollanda'nın Alphen aan den Rijn şehrinde bulunan bir alışveriş merkezine düzenlenen saldırıda ölenlerin sayısı 8'e yükseldi.Hollanda'nın polisinin verdiği bilgiye saldırıda 19 kişi de yaralandı. Yaralılardan Trabzon doğumlu 29 yaşındaki Adem Aksoy'un dur

Trabzonlu Adem saldırıya uğradı

Hollanda'nın Alphen aan den Rijn şehrinde bulunan bir alışveriş merkezine düzenlenen saldırıda ölenlerin sayısı 8'e yükseldi.

Hollanda'nın polisinin verdiği bilgiye saldırıda 19 kişi de yaralandı. Yaralılardan Trabzon doğumlu 29 yaşındaki Adem Aksoy'un durumunun ağır olduğu bildirildi. Aksoy'un karnına isabet eden bir kurşunla yaralandığı öğrenildi. 

Yaklaşık bin Türk kökenli vatandaşın yaşadığı şehirde gerçekleştirilen saldırıda yaralanan Aksoy'un bu akşam nişanının yapılacağı ve nişan alış verişi yapmak için alış veriş merkezine geldiği belirtildi.

Emniyet Müdürlüğü basın sözcülüğünden yapılan açıklamada, 25 yaşlarında sarışın ve mavi gözü olduğu belirtilen saldırganın, Ridderhof alışveriş merkezinde otomatik silahla etrafa ateş açtığı ifade edildi.

Açıklamada, saldırganın saçlarını kazıtmış ve komando parkalı olduğu kaydedildi. Saldırganın kimliği açıklanmazken, etrafa ateş açtıktan sonra farklı bir silahla intihar ettiği belirtildi.

72 bin nüfuslu Alphen aan den Rijn kenti Amsterdam'ın 46 km güneyinde bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel