Trabzon'da Yarı baygın soygun

Haber61.net – Haber Servisi – Trabzon’da ilginç bir olay meydana geldi. İnternet üzerinden tanıştığı E.E (22)  ile birlikte Çömlekçi Mahallesinde ikamet etmeye başlayan E.B (28) adını bilmediği ve kendisine E.E’nin verdiği içeceği içtikten sonra fenalık g

Trabzon'da Yarı baygın soygun

Haber61.net – Haber Servisi – Trabzon’da ilginç bir olay meydana geldi. İnternet üzerinden tanıştığı E.E (22)  ile birlikte Çömlekçi Mahallesinde ikamet etmeye başlayan E.B (28) adını bilmediği ve kendisine E.E’nin verdiği içeceği içtikten sonra fenalık geçirdi. Bir anda kendinden gecen E.B, internetten tanıştığı E.E, tarafından soyulduğunu fark etti.

Soyulduğunu fark eden E.B, içmiş olduğu içeceğin etkisi ile bir türlü kendi topraklayamazken vücudunun uyuştuğunu fark ederek baygınlık geçirdiğini Emniyet Müdürlüğündeki ifadesinde belirtti. İfadesinde E.B, “ İnternette tanıştığım kişi ile bir şeyler içtik. Sonrasında ise ben biraz baygınlık geçirir gibi oldum.”dedi.

E.B, “ yarı baygın halde iken E.E’nin çantamı karıştırdığını gördüm ve  bir an toparlanmak istesem de toparlanamadım.  Sonrasında ise uyuya kaldım ve tekrar kendime geldiğimde ise çantam da bulunan bazı değerli eşyaların E.E, tarafından alındığını fark ettim. Şikayetçiyim.”ifadelerine yer verdi.

Polis ekipleri, E.E’nin kimlik araştırmasında çok sayıda suçu olduğunu tespit ederken yakalanmasının mümkün olmadığını E.B’ye belirtti. E.E’yi polis ekipleri yinede yakalamak için çalışma başlattı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel