Trabzon'da palmiye ağacı söküldü

 Belediye Park ve bahçeler Müdürlüğü ekipleri Ayasofya kavşağı ile Hacı Ziya Habiboğlu Araçlı Alt Geçidi arasında bulunan palmiye ağacını yerinden sökerek Beşirli sahilinde hazırlanan yere dikti.Bilindiği gibi Ayasofya kavşağının hemzemin geçit olarak yen

Trabzon'da palmiye ağacı söküldü

 

Belediye Park ve bahçeler Müdürlüğü ekipleri Ayasofya kavşağı ile Hacı Ziya Habiboğlu Araçlı Alt Geçidi arasında bulunan palmiye ağacını yerinden sökerek Beşirli sahilinde hazırlanan yere dikti.

palmiye1.jpg

Bilindiği gibi Ayasofya kavşağının hemzemin geçit olarak yeniden düzenlenmesi için ihale 29 Haziran 2012 tarihinde yapım ihalesi gerçekleştirilmişti.

palmiye3.jpg

Palmiye ağacının yerinden sökülerek yeni yerine dikilmesi çalışmalarını başından sonuna kadar takip eden Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Turan, Ayasofya Kavşağı hemzemin düzenleme çalışmaları sahası içerisinde kalan palmiye ağacını yapılan titiz bir çalışma sonucu sökerek yeni yerine naklettiklerini belirterek, Trabzon Belediyesi olarak şehrin ağaçlandırılması ve yeşillendirilmesi için azamı gayret gösterdiklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel