Trabzon'da İlginç Hırsızlık

Zigana'nın 1200 rakımlı kısmında yer alan 110 haneli Armutlu mahallesinin 2 ay önce çalınan telefon telleri Telekom tarafından değiştirildi. Ancak hırsızlar boş durmadı ve 20 gün önce aynı güzergahtaki telleri tekrar çaldılar.Mahalle muhtarı Osman Yavuz,

Trabzon'da İlginç Hırsızlık


Zigana'nın 1200 rakımlı kısmında yer alan 110 haneli Armutlu mahallesinin 2 ay önce çalınan telefon telleri Telekom tarafından değiştirildi. Ancak hırsızlar boş durmadı ve 20 gün önce aynı güzergahtaki telleri tekrar çaldılar.

Mahalle muhtarı Osman Yavuz, 20 gün önce Telekom'a başvurmalarına rağmen, yetkilerinin kendilerine ellerinde kablo bulunmadığını, bu nedenle hatları çekemediklerini bildirdiklerini belirterek, “Adeta dünya ile irtibatımız kesildi.

Bağlantının ne zaman yapılacağı da belli değil. Telekom paraları tıkır tıkır alıyor. Ama bir arızayı neredeyse bir aydın gidermiyor. Ne yapacağımızı şaşırdık” dedi.

Osman Yavuz, mahallenin arazi yapısı nedeniyle de cep telefonlarının kullanılmasına imkan vermediğine de dikkat çekerek, “Yakında eski çağlarda olduğu gibi, dumanla, ya da davulla haberleşmeye başlayacağız herhalde” diye sitemde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel