Trabzon'da heyelan!

Trabzon’un 1 Nolu Beşirli mahallesinde bu sabah yaşanan heyelan paniğe ve korkuya yol açtı.Edinilen bilgiye göre, 1 Nolu Beşirli mahallesi Erdemli Sokak’ta Adil Kara ve kardeşlerine ait 4 katlı binanın önündeki yolda gece yaşanan kaymaların ardından sabah

Trabzon'da heyelan!

Trabzon’un 1 Nolu Beşirli mahallesinde bu sabah yaşanan heyelan paniğe ve korkuya yol açtı.

Edinilen bilgiye göre, 1 Nolu Beşirli mahallesi Erdemli Sokak’ta Adil Kara ve kardeşlerine ait 4 katlı binanın önündeki yolda gece yaşanan kaymaların ardından sabah erken saatlerde heyelan yaşandı. Yolda büyük bir gürültü ile çökme yaşanırken, binada yaşayan aileler büyük bir korku ve panik yaşadı. Yol sabah saatlerinden itibaren Trabzon Belediyesi ekipleri tarafından araç ulaşımına kapatılırken, yolun altından geçen kanalizasyon ve yağmur suları nedeniyle yolda heyelan ve çökme meydana geldiği öğrenildi.

Adil Kara, belediye ekiplerinden mağduriyetinin giderilmesini ve yolun kenarına istinat duvarı yapılmasını isterken, Trabzon Belediyesi ekipleri de bölgeye gelerek incelemelerde bulunarak çalışmalara başladılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel