Trabzon'da esnaf rencide oldu

Maliye Bakanlığı ile bankaların Trabzon'da yaptığı çapraz denetimlerde bankada parası olup da vergi borcunu ödemeyen 1024 esnafın banka hesaplarının bloke edildiği yönündeki haber Trabzon'a bomba gibi düştü.Bazı mükellefler, hiçbir vergi borcu olmamasına

Trabzon'da esnaf rencide oldu

Maliye Bakanlığı ile bankaların Trabzon'da yaptığı çapraz denetimlerde bankada parası olup da vergi borcunu ödemeyen 1024 esnafın banka hesaplarının bloke edildiği yönündeki haber Trabzon'a bomba gibi düştü.

Bazı mükellefler, hiçbir vergi borcu olmamasına rağmen banka hesaplarının bloke edildiğini iddia ederek, “denetim yaparken dürüst mükellefin itibarını rencide etmeye kimsenin hakkı yok” dediler.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler