Trabzon'da cinayet 1 kişi öldü!

Trabzon’un Maçka İlçesinde Hacımehmet Mevkiinde meydana gelen silahlı çatışmada 1 kişi öldü 1 kişi yarlandı.Edinilen bilgiye göre olay Trabzon Merkeze Bağlı İncesu Köyü’nde  sabah saatlerinde meydana geldi.  Akraba oldukları öğreilen ve aralarında bir dük

Trabzon'da cinayet 1 kişi öldü!

Trabzon’un Maçka İlçesinde Hacımehmet Mevkiinde meydana gelen silahlı çatışmada 1 kişi öldü 1 kişi yarlandı.

Edinilen bilgiye göre olay Trabzon Merkeze Bağlı İncesu Köyü’nde  sabah saatlerinde meydana geldi.  Akraba oldukları öğreilen ve aralarında bir dükkan nedeniyle husumet bulunduğu ileri sürülen 57 yaşındaki Haluk Kalaycı ve Kadir Kalaycı yolda A.K. ile karşılaştı.

Aralarında başlayan tartışma sonrasında iddialara göre silahını çıkaran A.K. Haluk Kalaycı ve Kadir Kalaycı’ya ateş etti. Olayın ardından silahla vurulan Haluk Kalaycı hayatını kaybederken Kadir Kalaycı ise yaralandı.

Yaralanan Kadir Kalaycı, bölgeye çağrılan ilk yardım ekipleri tarafından hemen KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde tedavi altın alındı.

Olayın ardından başlatılan soruşturmada cinayet zanlısı A.K. gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel