Trabzon'da Bayanlar Basketbol turnuvası sona erdi

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2012-2013 eğitim öğretim yılı okul sporları yıldız kızlar basketbol il birinciliği müsabakaları 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynanan final müsabakası ile sona erdi.Yıldız kızlar kategorisin

Trabzon'da Bayanlar Basketbol turnuvası sona erdi

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2012-2013 eğitim öğretim yılı okul sporları yıldız kızlar basketbol il birinciliği müsabakaları 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynanan final müsabakası ile sona erdi.

Yıldız kızlar kategorisinde Trabzon il birinciliğini Cudibey Ortaokulu elde ederken, ikinciliği Yol-İş Ortaokulu, Vakfıkebir Atatürk Ortaokulu üçüncü ve dördüncü ise Bener Cordan Ortaokulu oldu. Birinci olan ve gruplarda Trabzon’u temsil edecek olan Cudibey Ortaokuluna kupasını Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel