Trabzon'da alkollü sürücüler yandı

Türkiye'de alkollü araç kullanımlarında da artışların yaşanması emniyet ve Jandarma güçlerini harekete geçirdi. Trabzon'da Trafik polislerinin alkollü araç üzerinde yaptıkları uygulamalarda alkollü araç kullanan otomobil sürücüsü Mustafa K'nın bir iki saa

Trabzon'da alkollü sürücüler yandı

Türkiye'de alkollü araç kullanımlarında da artışların yaşanması emniyet ve Jandarma güçlerini harekete geçirdi. Trabzon'da Trafik polislerinin alkollü araç üzerinde yaptıkları uygulamalarda alkollü araç kullanan otomobil sürücüsü Mustafa K'nın bir iki saatlik alkol keyfi polislerin kendisini durdurmasıyla son buldu.

Trafik uygulamasında 1.35 promil alkollü olan oto sürücüsü Mustafa K'nın ehliyetine 6 ay el konulurken "Alkollü araç" kullanmaktan 687 lira para cezası öderken TCK 179/3 maddesi gereği 1 ila 6 yıl hapis istemiyle Trabzon 1. Sulh mahkemesinde hakkında dava açıldı.

Alkollü araç kullanmaktan hakkında işlem yapılan Mustafa K. Savcılıkta verdiği ifadesinde,"25.06.2013 tarihinde bir arkadaşımla alkol aldım. Bir iki saatlik bir zevk almak için içmiştim. Akçaabat istikametine giderken, Bölge Trafikte polisler beni durdurdu. Alkollüyüm dedim. Ölçtüler. 1.35 promil alkollü çıktım. 6 ay ehliyetime el koyup, 687 TL para cezası yazdılar. Bu yetmezmiş gibi 1 ila 6 yıl hapis istemiyle hakkımda dava açıldı. Savunulacak bir tarafım yok. Suçluyum" diye kendini savundu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler