Trabzon'da 3 kadro ihdası yapıldı

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğünün taşra teşkilatında kullanılmak üzere 3 adet kadro ihdası yapıldı. Konuya ilişkin Bakanlar Kurulu kararı Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Kararla, TCDD'ye 1 bölge müd

Trabzon'da 3 kadro ihdası yapıldı

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğünün taşra teşkilatında kullanılmak üzere 3 adet kadro ihdası yapıldı.

Konuya ilişkin Bakanlar Kurulu kararı Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Kararla, TCDD'ye 1 bölge müdürü, 2 bölge müdür yardımcısı kadrosu ihdas edildi.

Ayrıca, Trabzon Eğitim ve Araştırma Hastanesine ulaşımı sağlayacak yolun yapımı için ihtiyaç duyulan taşınmazların acele kamulaştırılmasına ilişkin Bakanlar Kurulu kararı da yayımlandı. Karara göre, Trabzon'un Yomra ilçesi, Kaşüstü Belediyesi sınırları içerisinde bulunan Trabzon Eğitim ve Araştırma Hastanesine ulaşımı sağlayacak yolun yapımı için ihtiyaç duyulan ve ada, parsel numaraları ile yüzölçümleri belirtilen taşınmazlar acele kamulaştırılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel