Trabzon'da 15 kişi yakalandı

Trabzon'da, Ramazan Bayramı öncesi düzenlenen huzur operasyonunda, çeşitli suçlara karışan 2 kişi ile aralarında yurda yasa dışı yollardan girenlerin de bulunduğu 15 yabancı uyruklu kadın yakalandı. Alınan bilgiye göre, Trabzon Asayiş, Narkotik, Terör ve

Trabzon'da 15 kişi yakalandı

Trabzon'da, Ramazan Bayramı öncesi düzenlenen huzur operasyonunda, çeşitli suçlara karışan 2 kişi ile aralarında yurda yasa dışı yollardan girenlerin de bulunduğu 15 yabancı uyruklu kadın yakalandı.


Alınan bilgiye göre, Trabzon Asayiş, Narkotik, Terör ve Güvenlik Şube müdürlüklerince, yaklaşan bayram öncesi suç ve suçluların yakalanması, huzur ve güvenliğin sağlanması amacıyla kentin çeşitli semtlerinde operasyon düzenlendi.


Eş zamanlı olarak 180 polisin katılımıyla yapılan operasyonda, Mersin'de hırsızlıktan aranan bir kişi ile üzerinde 5 gram esrar bulunan başka bir zanlı gözaltına alındı.


Ayrıca 7'sinin kaçak olarak Türkiye'ye geldiği, diğerlerinin de fuhuş yaptığı sanılan yabancı uyruklu 15 kadın yakalandı.


Bir iş yerine de kumar oynandığı gerekçesiyle yasal işlem yapıldı.
Operasyon kapsamında yapılan aramalarda da bir miktar uyuşturucu ile 1 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel