Trabzon sanayide kabuğunu kırıyor

Trabzon Ticaret ve Sanayii Odası(TTSO,) Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK)  Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu Karadeniz bölgesinin başta sanayileşme olmak üzere birçok yönden kabuğunu kırdığına şahit olduklarını söyledi.OSBÜK Yönetim Kuru

Trabzon sanayide kabuğunu kırıyor

Trabzon Ticaret ve Sanayii Odası(TTSO,) Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK)  Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu Karadeniz bölgesinin başta sanayileşme olmak üzere birçok yönden kabuğunu kırdığına şahit olduklarını söyledi.

OSBÜK Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu “OSBÜK Orta ve Doğu Karadeniz Bölge İncelemesi" sonrasında yaptığı değerlendirmede bir çok başarı hikayesi ile karşılaştıklarını ifade etti. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ile görüşen Nakıpoğlu, bölgedeki sanayileşmeden memnun olduklarını ifade etti.

Nakıboğlu, “Ülkemizin dört bir köşesindeki OSB’lerimizin gözü, kulağı ve sesi olan OSBÜK, tüm faaliyetlerini tüzel kişilik kazanmış 279 OSB için yapmaktadır. OSBÜK Yönetim Kurulumuz ve Bölge Müdürleri Komisyonumuzdan oluşan heyetimizle Rize, Trabzon, Giresun ve Ordu OSB’lerimizde inceleme gezilerimizi gerçekleştirdik. Buralardaki değerli OSB temsilcilerimiz ile bir araya gelerek onlarla hemhal olduk. Sorunlarını kaydettik, başarı hikayelerini gıpta ile dinledik ve gururlandık. "dedi.

Karadeniz bölgesinin başta sanayileşme olmak üzere birçok yönden kabuğunu kırdığına şahit olduklarını kaydeden OSBÜK Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, " Yöneticilerimizin hizmet aşkını, yatırımcılarımızın kararlılığını gördük, sağlanan istihdamlarla heyecanlandık. Bugün de burada bölgemizdeki tüm OSB’lerimizin temsilcileri ile bir araya gelerek büyük Türkiye’yi 2023 hedeflerine taşıyacak, sanayileşmenin üsleri olan OSB’lerimizi konuşacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel