Trabzon kadınlarına neler oluyor?

OF İLÇESİNDE GENÇ KIZ İNTİHAR MI ETTİ!Trabzon’un Of ilçesinde yaşayan 20 yaşındaki E.Ç. isimli genç kadın evde temizlik yaptığı sırada sol bileğinin kesildiğini ileri sürerek hastaneye geldi. Edinilen bilgiye göre; dün evde 17:45 sıralarında temizlik yapa

Trabzon kadınlarına neler oluyor?

OF İLÇESİNDE GENÇ KIZ İNTİHAR MI ETTİ!

Trabzon’un Of ilçesinde yaşayan 20 yaşındaki E.Ç. isimli genç kadın evde temizlik yaptığı sırada sol bileğinin kesildiğini ileri sürerek hastaneye geldi. Edinilen bilgiye göre; dün evde 17:45 sıralarında temizlik yapan E.Ç evde temizlik yaptığı sırada eli kırık ayna parçalarına denk gelerek kesildiğini söyledi.  Hastane polisi genç kızın bu söylemine inanmayarak olayın araştırılması için tutanak tuttu. Olayın intihar mı yoksa kaza mı olduğu araştırılıyor.

VAKFIKEBİR’DE ANNESİ KIZINDAN ŞÜPHELENİNCE  - Devamı Sayfa 2’de

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde yaşayan E.K isimli kadın yaşamış olduğunu evin mutfağına girdiğinde gördüğü manzara karşısında şok oldu. Genç kadın mutfakta 3 yaşındaki küçük Kızı B.K’nın bulaşık deterjanları ile oynadığını fark edince kızının bu deterjanları içtiğini düşünerek en yakın devlet hastanesine giderek yardım istedi.

Hastanede küçük kıza müdahale eden sağlık ekipleri minik B. K’ya sağlık müdahalesinde bulundular. Sağlık ekiplerinden edinilen bilgiye göre minik kızın sağlık durumunun kötü olduğu ve hayatı tehlikesi bulunduğu yapılan tıpı araştırmalarda temizlik malzemelerden içtiği öğrenildi. Olayla ilgili polis ekipleri de çalışma başlattı.

KADININ HEMŞİRE KAVGASI  - Devamı Sayfa 3’de

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde yakınını hastaneye getiren A.Ç isimli kadın, bir süre sonra hastane personeli olan 3 hemşire ile birlikte tartışmaya başladı. Bir süre sonra tartışma yerini arbedeye bıraktı ve A.Ç hemşireleri tehdit etti. Olaya hastane polisi müdahale ederken hemşireler kadından şikayetçi olmazken A.Ç isimli kadın suçlamayı kabul etmedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel