"Trabzon ilk 3'te olmalı"

Trabzon Valisi Recep Kızılcık İl Özel İdaresinin çalışmalarını ele alarak, KÖY-DES projesini değerlendirdi. Vali Kızılcık, Trabzon'da yolsuz köy kalmayacak ifadelerini kullanarak, çalışmalarımız devam ediyor. Geçen hafta yaptığımız ziyaretle bunun meyvele

"Trabzon ilk 3'te olmalı"
Trabzon Valisi Recep Kızılcık İl Özel İdaresinin çalışmalarını ele alarak, KÖY-DES projesini değerlendirdi.

Vali Kızılcık, Trabzon'da yolsuz köy kalmayacak ifadelerini kullanarak, çalışmalarımız devam ediyor. Geçen hafta yaptığımız ziyaretle bunun meyvelerini almaya başladık” şeklinde konuştu. Kızılay'ın yapacağı merkezi de değerlendiren Kızılcık, İlerleyen günlerde Kızılay'ın açılışını gerçekleştirilmesi gerektiğini de söyledi. Ayrıca Trabzonspor'a Kızılay tarafından verilen yer ile Trabzonspor'un Yayla Kent merkezinin yolu da yapılacaktır” ifadelerini kullandı. İl Özel idaresinin Trabzon'un 5 yıllık stratejisini de planladığını belirterek, proje uygulandığı takdirde Trabzon'un gelecek 5 yılını görebileceğiz” şeklinde konuştu.

Trabzon'un 81 il arasında yaşanılabilecek ilk 5 il sıralamasında olduğunu vurgulayan Vali Kızılcık, biz bu oranı ilk 3 yapmalıyız. Bunun için çaba sarf ediyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler