Trabzon halkının dikkatine...

Çoruh EDAŞ Trabzon Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre Trabzon’da Pazar- Pazartesi günleri elektrik kesintisi yaşanacağı öğrenildi.Haber61.net’in ulaştığı bilgiye göre 27.02.2011 tarihinde 08.00 ile 12.00 saatleri arasında şebeke tadilat çalışması seb

Trabzon halkının dikkatine...

Çoruh EDAŞ Trabzon Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre Trabzon’da Pazar- Pazartesi günleri elektrik kesintisi yaşanacağı öğrenildi.

Haber61.net’in ulaştığı bilgiye göre 27.02.2011 tarihinde 08.00 ile 12.00 saatleri arasında şebeke tadilat çalışması sebebiyle Çukurçayır ve Akoluk beldeleri kısmen, Kutlugün, Gölçayır, İncesu, Dolaylı, Yeşilyurt ve Esenyurt köyleri ile Düzyurt köylerine elektrik verilemeyeceği öğrenildi.

28 şubat Pazartesi günü ise 08.00 ile 12.00 saatleri arasında; 1nolu Beşirli Mah. (kısmen Tepepark sitesi  civarı) 12.00 ile 15.00 saatleri  arasında da Aydınlıkevler  mahallesi  kısmen(canım sitesi  civarı) elektrik verilemeyeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler