Trabzon basını Elçileri korkuttu

Trabzon Zorlu Grand'ta yapılan değerlendirme kahvaltısına Trabzon Basınından yoğun ilgi oldu. Vali Kızılcık kahvaltı öncesinde basın mensuplarına kısa açıklamalarda bulundu. Öncelikle dün akşam Trabzonspor'un kazandığı Kayserispor maçının verdiği mutluluk

Trabzon basını Elçileri korkuttu

Trabzon Zorlu Grand'ta yapılan değerlendirme kahvaltısına Trabzon Basınından yoğun ilgi oldu. Vali Kızılcık kahvaltı öncesinde basın mensuplarına kısa açıklamalarda bulundu. Öncelikle dün akşam Trabzonspor'un kazandığı Kayserispor maçının verdiği mutlulukla güne güzel başladığını ifade ederek, basın mensuplarına katılımlarından dolayı teşekkürlerini sundu.

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, ilk olarak AB Büyükelçileri heyetinin Türkiye'de Trabzon ilini seçmelerinin Trabzon adına çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Büyükelçiler Trabzon'a hiç olmadığı kadar kalabalık bir grupla geldiler ve Trabzon basının yoğun ilgisi onları korkuttu” ifadelerini kullandı.

AB Büyükelçilerinin Sümela Manastırı hakkındaki düşüncelerini ele alan Vali Kızılcık, “Büyükelçiler bu konudaki fikrin Türkiye Cumhuriyetine kalmış olmasını dile getirdiler. Gerekli düzenlemeyi bakanlıklar yapacaktır. Bu bakanlıklar ise, Tıurizm Kültür Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığıdır. İncelemeler sonucunda çıkacak olan karara Türk ve Trabzon Halkı olarak saygı duymalıyız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler