Suudi Arabistanlı heyet Trabzon'a geliyor

  Suudi Arabistanlı gazeteciler, Trabzon ve Rize'ye gelecek.      Türkiye'nin Cidde Başkonsolosluğu Basın Ataşeliği, Trabzon ve Rize Valilikleri, Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğü tarafından Türk Hava Yolları işbirliğiyle düzenlenen organizasyon kap

Suudi Arabistanlı heyet Trabzon'a geliyor

 

 
Suudi Arabistanlı gazeteciler, Trabzon ve Rize'ye gelecek. 
     
Türkiye'nin Cidde Başkonsolosluğu Basın Ataşeliği, Trabzon ve Rize Valilikleri, Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğü tarafından Türk Hava Yolları işbirliğiyle düzenlenen organizasyon kapsamında Suudi Arabistanlı heyet, ülkelerinde bölgenin tanıtımını yapmak amacıyla 2 Mayıs'ta Trabzon'da olacak. 
     
Gazeteciler, 7 Mayıs'a kadar iki ilde hem mesleki temaslarda bulunacak hem de kentin tarihi ve turistik mekanlarını gezecek. 
     
Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Saadettin Kaşıkçı, yaptığı açıklamada, Suudi Arabistan'ın önemli gazetelerinden seçilmiş medya mensuplarının, Trabzon'a gelmesine yönelik bir süre önce başlattıkları teşebbüsün başarıyla sonuçlandığını belirterek, "Önümüzdeki günlerde 14 Suudi basın mensubu, mesleki çalışma yapmak, ilimizi tanıtmak, Arap turizmine destek olmak için ilimizi ziyaret edecek. Her türlü hazırlığımız tamamlandı. Meslektaşlarımız, izlenimlerini Arap medyasına taşıyarak gönüllü hemşehrilerimiz olacak" dedi. 
     
Suudi Arabistanlı gazetecilerin bölgede ağırlanmasının Trabzon ve Rize'nin tanıtımına önemli katkı sağlayacağını ifade eden Kaşıkçı, gelecekte farklı Arap ülkelerinden gazetecileri de bölgeye davet etmeyi planladıklarını söyledi. 
     

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler