Spor bakanı Akyazı için ne dedi?

Trabzon CHP Milletvekili Volkan Canalioğlu TBMM’nin 118’nci birleşimden söz hakkı alarak kürsüde “birleşimde Trabzon Akyazı projesi hakkında girdiğim diyaloğu siz değerli takipçilerim ile paylaşmak istiyorum” dedi. Canalioğlu’nun bu konuşmasının ardından

Spor bakanı Akyazı için ne dedi?
Trabzon CHP Milletvekili Volkan Canalioğlu TBMM’nin 118’nci birleşimden söz hakkı alarak kürsüde “birleşimde Trabzon Akyazı projesi hakkında girdiğim diyaloğu siz değerli takipçilerim ile paylaşmak istiyorum” dedi.
 
Canalioğlu’nun bu konuşmasının ardından Spor Bakanı Suat Kılıç, “Trabzon Akyazı Projesi ihalesi yapıldı, en son yine bir itiraz oldu ama o itirazın sonuçlanmasını birkaç gün içerisinde bekliyoruz, TOKİ’den bize verilen bilgi bu. Trabzon Akyazı Projesi 198 milyon liraya ihale edildi. Burada, Almanya’da mukim Mimar Mete Arat tarafından çizilen proje doğrultusunda, Karadeniz’in dalgalarını simgeleyen çatı örgüsüyle 40 bin kişilik bir stadyum inşaatı var Trabzon’da, sahildeki dolgu alanında, Trabzonspor kamp tesisleri var, 3 bin kişilik spor salonu var, futbol sahaları var, var, var, var. Projenin detaylarını siz zaten biliyorsunuz Sayın Canalioğlu”şeklinde cevap verdi.
 
Bakanın konuşmasının ardından Canalioğlu bakan yönelerek, “Sayın bakanın bu cevabından sonra Trabzonsporu' muzun şampiyonluk kupasını kendisine hatırlatarak ' Kupamızı Da Bir Alalım Sayın Bakanım Hayırlısıyla” dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel