Şok intihar! 2 çocuk annesi...

Samsun'un Vezirköprü İlçesi'nde 26 yaşındaki Emine Özbolat, tabancayla kendini vurarak yaşamına son verdi.   Vezirköprü İlçesi İnkaya Mahallesi'nde evli ve 2 çocuk annesi Emine Özbolat, dün akşam yemeğini yedikten sonra tek başına odasını gitti. Özbolat,

Şok intihar! 2 çocuk annesi...
Samsun'un Vezirköprü İlçesi'nde 26 yaşındaki Emine Özbolat, tabancayla kendini vurarak yaşamına son verdi.  
 
Vezirköprü İlçesi İnkaya Mahallesi'nde evli ve 2 çocuk annesi Emine Özbolat, dün akşam yemeğini yedikten sonra tek başına odasını gitti. Özbolat, iddiaya göre evde bulunan ruhsatsız tabanca ile karnına bir el ateş etti. Silah sesini duyan aile fertleri odaya girdiklerinde Emine Özbolat'ı kanlar içinde yerde buldu ve otomobille Vezirköprü İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Özbolat, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Emine Özbolat'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Samsun Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel