Silahlı saldırı: 1 ölü

Şereflikoçhisar ilçesinde bir kişi, av tüfeğiyle evinin önünde öldürüldü.İddiaya göre, Yüksel Karademirtok isimli kadın ve İsmet Dağ, haklarında ''dedikodu çıkardığı'' iddiası ile önceki gece Durmuş Koçaş'ın Yenimahalle Park Sokak'taki evine gitti. Çıkan

Silahlı saldırı: 1 ölü

Şereflikoçhisar ilçesinde bir kişi, av tüfeğiyle evinin önünde öldürüldü.

İddiaya göre, Yüksel Karademirtok isimli kadın ve İsmet Dağ, haklarında ''dedikodu çıkardığı'' iddiası ile önceki gece Durmuş Koçaş'ın Yenimahalle Park Sokak'taki evine gitti. Çıkan kavgada Koçaş'ın (58) av tüfeğiyle karnından vurularak hayatını kaybettiği belirtildi.

Olaydan sonra polisin, av tüfeğini Sarıkaya mahallesinde su tahliye kanalında bulunduğu, olay yerinde bulunan çöp konteynerinin içerisinde de Durmuş Koçaş'a ait kıyafet parçaları ve mermiler ele geçirildiği bildirildi.

İfadelerinde birbirlerini suçladıkları belirtilen cinayet zanlıları Yüksel Karademirtok (57) ve İsmet Dağ (62), bugün çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel