Samsun'da şüpheli paket paniği!

Samsun'da hastanenin acil servisi önünde unutulan içinde giysi dolu çanta bomba olma ihtimali ile fünye ile patlatıldı.Olay, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi önünde bugün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, acil servis önündeki valizi f

Samsun'da şüpheli paket paniği!

Samsun'da hastanenin acil servisi önünde unutulan içinde giysi dolu çanta bomba olma ihtimali ile fünye ile patlatıldı.

Olay, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi önünde bugün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, acil servis önündeki valizi fark eden hastane personeli durumu polise bildirdi. İçinde bomba olma ihtimali üzerine olay yerine Samsun Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü Bomba İmha ekipleri sevk edildi. Fünye ile patlatılan valizin içinden çamaşır çıktı.

Yapılan araştırma sonucu valizin Orhan T.'ye ait olduğu ortaya çıktı. Antalya'da inşaatlarda çalışan Orhan T.'nin yolcu otobüsüyle Samsun'a geldiği ve hasta olduğu için geldiği hastanede valizini girişte unuttuğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel