Samsun’da seramik ürünleri fabrikasında yangın

Samsun’da seramik ürünleri fabrikasında yangın çıktı. Alevlere teslim olan fabrikadaki yangın, karşısındaki plastik fabrikasına sıçramadan kontrol altına alındı.

Samsun’da seramik ürünleri fabrikasında yangın

Samsun'un Tekkeköy ilçesi Şabanoğlu Mahallesi'ndeki Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) seramik ürünleri fabrikasında saat 16.30 sıralarında yangın meydana geldi.

Alevler tüm fabrikayı sararken, vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Mutfak ve banyo malzemeleri üreten fabrikadaki plastik ürünler tutuşunca gökyüzünü ve çevreyi kara dumanlar kapladı. Yangın, Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekiplerin müdahalesi ile karşısındaki 10 metre uzaklıktaki plastik fabrikasına ve hemen yanındaki ikamete sıçramadan kontrol altına alındı. Yangın anında fabrika çalışanlarının molada olması ise can kaybı ve yaralanmanın önüne geçti.

Samsun’da seramik ürünleri fabrikasında yangınKara dumanları görerek yardıma geldiklerini ifade eden çevre sakinleri, alevlerin ilk başta çok büyük olduğunu, itfaiyenin müdahalesi ile muhtemel bir facianın önüne geçildiğini söylediler. İtfaiye ekiplerinin soğutma işlemi devam ederken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Samsun’da seramik ürünleri fabrikasında yangın

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel