Samsun'da domuz gribinden ölüm

N.A.  domuz gribi şüphesiyle tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kan kanseri olan ve Rize'de oturan Hilal Turan, 2 Aralık günü ilik nakli ön hazırlığı için Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne ge

Samsun'da domuz gribinden ölüm

N.A.  domuz gribi şüphesiyle tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kan kanseri olan ve Rize'de oturan Hilal Turan, 2 Aralık günü ilik nakli ön hazırlığı için Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne geldi. Hilal Turan, doktorların ateşinin yüksek olduğunu fark etmesi üzerine domuz gribi şüphesiyle tedavi altına alındı.

Hilal Turan'ın alınan kan örnekleri Ankara Refik Saydam Hıfzıssıhha Merkezi'ne gönderildi. Yapılan tahliller sonucunda Hilal Turan'da domuz gribi saptandı. Hilal Turan, geçen cumartesi günü yapılan tüm müdahalelere rağmen domuz gribinden öldü. Turan'ın cenazesi Rize'de toprağa verildi.

10 Aralık günü yüksek ateş şikayetiyle Gazi Devlet Hastanesi'ne gelen N.A. ise, domuz gribi şüphesiyle tedavi altına alındı. N.A.'dan alınan kan örnekleri tahlil için Ankara'ya gönderildi. Tahlil sonuçları henüz gelmeyen N.A., tedavisi devam ederken bu sabah yaşamını yitirdi. N.A.'nın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için test sonuçları bekleniyor.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel