Şalpazarı ve Düzköy'de istifa var!

Haber61.Net - Haber Merkezi - 30 Mart Yerel Seçimleri sonrası  AK Parti teşkilatlarında hızlı değişim devam ediyor. Seçimlerde kaybedilen il ve ilçelerin teşkilatlarının genel merkez tarafından istifaları istenildiği öğrenilirken bu durumun Trabzon'da iki

Şalpazarı ve Düzköy'de istifa var!

Haber61.Net - Haber Merkezi - 30 Mart Yerel Seçimleri sonrası  AK Parti teşkilatlarında hızlı değişim devam ediyor. Seçimlerde kaybedilen il ve ilçelerin teşkilatlarının genel merkez tarafından istifaları istenildiği öğrenilirken bu durumun Trabzon'da iki ilçe teşkilatına da yansıdığı öğrenildi.

Şalpazarı ve Düzköy, teşkilatları dün gece istifalarını yazılı bir açıklama ile dile getirdikleri ifade edildi. Teşkilatların istifaları AK Parti Trabzon İl başkanlığına buğun getirileceği ve Pazartesi günü kabul edilebileceği belirtildi.

AK Parti'nin yakın kaynaklarından alınan diğer bilgiye göre; Trabzon'da seçim kaybeden teşkilatların  uzun bir süre görev alamayacağı ifade ediliyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel