Rize'de kış ortasında denize girildi

Rize’de hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde olması plajların açık kalmasına neden oldu.Rize’nin Çayeli ilçesinde bulunan Limanköy Aile Plajı, kış mevsimine rağmen havalar sıcak gidince denize girmek isteyen vatandaşların hizmetine sunuldu.

Rize'de kış ortasında denize girildi

Rize’de hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde olması plajların açık kalmasına neden oldu.

Rize’nin Çayeli ilçesinde bulunan Limanköy Aile Plajı, kış mevsimine rağmen havalar sıcak gidince denize girmek isteyen vatandaşların hizmetine sunuldu. Plaj işletmecisi Zafer Koçal, kış olmasına rağmen yüzmek isteyenler plaja geldiği için plajı kapatamadı. Koçal yaptığı açıklamada, “Avrupa kara kışla boğuşurken biz Rize’de denize giriyoruz. Geçmişte televizyonlarda batı kentlerinde denize girenleri izlerdik. Biz o zaman kar tipi ile boğuşurduk. Kışın ortasındayız ama şimdi biz denize giriyoruz. Rize’de bu sıcaklığı 17 derece. Antalya’da 15 derece. Son yüzyılın en sıcak kışını yaşıyoruz. Bugün 21 Ocak ve biz denizdeyiz. Su çok sıcak. Herkesi bekliyoruz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel