Rize'de domuz gribi şüphesi

Hollanda'dan geçtiğimiz hafta memleketi Artvin'in Arhavi ilçesine gelen şahıs, domuz gribi şüphesi ile hastaneye kaldırıldı.Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz hafta salı günü Hollanda'dan Türkiye'ye gelerek Atatürk Hava Limanı'ndan Türkiye'ye giriş yapan 7

Rize'de domuz gribi şüphesi

Hollanda'dan geçtiğimiz hafta memleketi Artvin'in Arhavi ilçesine gelen şahıs, domuz gribi şüphesi ile hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz hafta salı günü Hollanda'dan Türkiye'ye gelerek Atatürk Hava Limanı'ndan Türkiye'ye giriş yapan 78 yaşındaki gurbetçi, bugün sabah saatlerinde ateşi yükselince yakınları tarafından Artvin'in Arhavi İlçesi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaşlı şahıs, burada yapılan ilk müdahalenin ardından domuz gribi şüphesi ile Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Hasta özel donanımlı bir ambulansla Rize'ye sevk edilirken, ambulansta konuda eğitimli personelin görevlendirildiği bildirildi.

Ayrıca ambulansa Rize'ye kadar başka bir ambulans da refakat etti. Hastanın nakledildiği Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi'nde ise özel tedbirler alındı. Tüm personel enfeksiyon kapma riskine karşı eldiven ve maske taktı.

Ambulans hastaneye ulaştığında, görüntü almak isteyen kameramanlar ve güvenlik görevlileri arasında tartışma yaşandı.

Güvenlik görevlileri enfeksiyon kapma riskine karşı hasta yakınlarını da hastaneye sokmadı.

Bir hasta yakını ile güvenlik görevlileri arasında tartışma yaşandı. Hastanın sağlık durumu hakkında bir açıklama yapılmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel