Rize için sağanak yağış uyarısı

AFAD’dan Rize için kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu.

Rize için sağanak yağış uyarısı

AFAD Doğu Karadeniz Bölgesi'ndeki Rize ili için bugünden itibaren etkili olması beklenen yağışlara karşı uyarıda bulundu.

Yapılan uyarıda, "Meteorolojiden alınan son bilgilere göre ilimiz için turuncu uyarı verilmiş olup ilimizde bugün 21.00 saatlerinden itibaren görülmesi tahmin edilen yağışların yerel olarak çok kuvvetli ve şiddetli metrekareye 51-100 kilogram sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış şeklinde olması ve yarın akşam 18.00 saatlerine kadar devam etmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar vb.) karşı yetkililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir" ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler