Polis ihbarından tacirler çıktı

Haber61 – Haber Merkezi – Araklı İlçe Emniyet Müdürlüğü telefonlarına özel bir numaradan gelen ihbar polis ekiplerini harekete geçirdi. Özel Numaradan İhbarı yapan kişi; Ağrı ilinden Trabzon’a uyuşturucu madde sevkıyatı yapılacağını söyledi. Bu durum üzer

Polis ihbarından tacirler çıktı

Haber61 – Haber Merkezi – Araklı İlçe Emniyet Müdürlüğü telefonlarına özel bir numaradan gelen ihbar polis ekiplerini harekete geçirdi. Özel Numaradan İhbarı yapan kişi; Ağrı ilinden Trabzon’a uyuşturucu madde sevkıyatı yapılacağını söyledi. Bu durum üzerine harekete geçen Araklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri; İlçenin Merkez Mahallesinde bulunan adrese baskın düzenledi. Evde yaşayan 5 kişiyi gözaltına alan ekipler yapmış oldukları aramada 98,32 gram eroin maddesi olduğu düşünülen uyuşturucu madde ile 4,24 gram kubar esrar maddesi ele geçirdi.

Gözaltına altına alınan V.S, A.İ.A, B.E.S ve İ.A ilçe emniyet müdürlüğüne getirilerek ifadeleri alındı. Polis Baskını sırasında evde bulunan ve yaşı 25 olan Ö.Ş isimli şahıs kaçmayı başardı. Polis ekipleri gözaltına alınan ve savcılığa sevk edilen A.İ.A, B.E.S ve İ.A savcılık tarafından serbest bırakılırken 47 yaşındaki V.S, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Bahçecik Cezaevine gönderildi. Baskın sırasında evden kaçan Ö.Ş’nin yakalanması için çalışma başlatıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel