Ortahisar İstanbul'a damgasını vurdu!

Trabzon Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Demir’den Ortahisar Belediyesine övgü dolu sözler.2005 yılından bu yana İstanbul’da hizmet veren Trabzon Dernekler Federasyonu Başkan ve yönetimi Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç’i makamında ziya

Ortahisar İstanbul'a damgasını vurdu!

Trabzon Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Demir’den Ortahisar Belediyesine övgü dolu sözler.

2005 yılından bu yana İstanbul’da hizmet veren Trabzon Dernekler Federasyonu Başkan ve yönetimi Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç’i makamında ziyaret etti. Aynı zamanda İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olan Trabzon Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Demir her yıl Feshanede geleneksel olarak düzenledikleri Fetih Kutlaması ve Her Yönüyle Trabzon Tanıtım Günlerine Ortahisar Belediyesi standının damgasını vurduğunu söyledi.

ORTAHİSAR BELEDİYESİ BİZİ ONURLANDIRDI

Yeni bir belediyenin ilk kez katıldığı böylesine büyük bir organizasyondan başarıyla çıkmasının çok anlamlı ve güzel olduğunu belirten başkan Demir “Trabzon’un hem içeride hem dışarıda en iyi şekilde tanıtılmaya ihtiyacı var.Bu şehrin tek kurtuluşu turizmden geçiyor.Bu bağlamda Ortahisar belediyesi üzerine düşen görevi yapıyor ve bizi onurlandırıyor” dedi.

Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç’te ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Bizde şehrimizi İstanbul’da yaptıkları bir-birinden güzel etkinlikler ve tanıtımlarla en güzel şekilde temsil eden Trabzon Dernekler Federasyonumuza ve değerli başkanına teşekkür ediyor,başarılarının devamını diliyorum.Her zaman yanlarında olacağımıza belirtmek isterim” dedi.

TRABZON TANTIMI GÜNLERİ ALMANYA’DA DA YAPILACAK

Trabzon’un Fetih Yıldönümü kutlamaları ve Trabzon’un Kurtuluşu etkinlikleri Ankara ve İstanbul’dan sonra yurdun değişik illerine ve Almanya’ya taşınacak. 19-22 Kasım 2015 tarihlerinde Antalya’da Şubat 2016 tarihinde ise Bursa’da Trabzon Tanıtım Günleri düzenlenecek. Binlerce hemşerimiz ve gurbetçimizin yaşadığı Almanya’da Trabzon Tanıtım Günleri düzenlemek için Trabzon Dernekler Federasyonu yetkili makamlarla görüşmelerini sürdürüyor.

Trabzon Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Demir ve Ru-An Tanıtım Organizasyonu yetkilisi Canan Karavit Almanya’da Trabzon’u en iyi şekilde temsil etmek ve burada Trabzon ve Karadeniz buluşması sağlamak için çalışmalar yaptıklarını dile getirdiler

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel