Ordu'da kültür, sanat ve turizm festivali organize edilecek

Ordu'da "22. Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali" organize edilecek.

Ordu'da kültür, sanat ve turizm festivali organize edilecek

Ordu'nun Ünye ilçesinde 8 Temmuz'da "22. Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali" organize edilecek.

Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, belediye sosyal tesislerinde düzenlenen istişare toplantısında, şehri ortak akılla yönetme anlayışını sürdürdüklerini söyledi.

Bu nedenle şehirde faaliyet gösteren oda ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin de görüşlerini aldıklarını belirten Tavlı, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Cumhuriyet Meydanı'na kurulacak tarihi ev konseptindeki stantların festival boyunca hizmet vereceğini aktardı.

Tavlı, herkesin temmuzda dolu dolu bir festival yaşaması için hazırlıkları sürdürdüklerini dile getirerek, 8 Temmuz'da başlayacak festivalin 23 Temmuz'da sona ereceğini vurguladı.

Festivalde sanatçıların sahne alacağına işaret eden Tavlı, "Tarihimize ve kültürümüze ışık tutacak etkinliklerimiz de yine yer alacak. Sanatsal ve sportif faaliyetlerimizin de olacağı festival ile ilgili başkanlarımızla istişare yaptık. Program netleştikten sonra kamuoyu ile paylaşacağız. Hemşehrilerimizi ve misafirlerimizi temmuz ayında gerçekleştireceğimiz festivale davet ediyorum." dedi.

Kaymakam Ayhan Işık ile oda ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin de katıldığı toplantı, görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler