Ordu'da iki araç birbirine girdi! 4 yaralı

Ordu'da trafik kazası meydana geldi. Kazada 4 kişi yaralandı.

Ordu'da iki araç birbirine girdi! 4 yaralı

Ordu’nun Ünye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1’i polis memuru olmak üzere 3 kişi yaralandı.

Kaza, Gölevi Mahallesi Devlet Sahil Yolu üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Ünye şehir merkezi istikametinden Samsun istikametine seyir halinde ilerlemekte olan Ö.A. yönetimindeki 06 FC ... plakalı otomobil, kavşaktan Samsun istikametine dönmeye çalışan O.K. yönetimindeki 68 KS ... plakalı otomobille çarpıştı.

Ordu'da iki araç birbirine girdi! 4 yaralı Çarpmanın etkisiyle araç sürücüleri ve yanında bulunan kardeşi U.A. yaralandı.

Yaralılar olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası Ünye Devlet Hastanesi ve ilçede bulunan özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralılardan O.K.’nın polis memuru olduğu ve Akkuş ilçesinde görev yaptığı öğrenildi.

Ordu'da iki araç birbirine girdi! 4 yaralı Kaza nedeniyle sahil yolu trafiği bir süre kontrollü olarak sağlanırken, yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler