Ordu'da Erdoğan'a 'Ağlama Başbakanım' telkini

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Ordu'da vatandaşlardan büyük ilgi gördü.AK Parti Genel Başkanı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ordu'nun Ünye ve Fatsa ilçelerinde ve Ordu merkezde toplu açılış törenlerine katıldı. B

Ordu'da Erdoğan'a  'Ağlama Başbakanım' telkini

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Ordu'da vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

AK Parti Genel Başkanı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ordu'nun Ünye ve Fatsa ilçelerinde ve Ordu merkezde toplu açılış törenlerine katıldı. Başbakan Erdoğan, Ordu merkezde Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara seslendikten sonra AK Parti Ordu İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Erdoğan'ı yüzlerce Ordulu il binası önünde tezahürat ile karşıladı. Başbakan Erdoğan vatandaşlara çeşitli hediyeler dağıtırken, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hapşırdıktan sonra gözlerini silmesi üzerine bir vatandaşın "Ağlama başbakanım ağlama" demesi de dikkatlerden kaçmadı.

Başbakan Erdoğan, İl Başkanlığı ziyaretinin ardından Ordu Valiliği tarafından onuruna verilen akşam yemeğine katılmak üzeri il başkanlığı binasından ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel