Onlar Dershanenin uğuru oldu

Trabzon Uğur Dershanesi ÖSS sınavında başarılı olan öğrencilere bugün Uğur Dersanesinde ödül töreni düzenledi.2008- 2009 Eğitim Öğretim yılında Trabzon Uğur Dershanesinin 3 başarılı öğrencisi Gülin Bülbüloğlu, Hande Sevgi, Tuba Eltimur ÖSS sınavında derec

Onlar Dershanenin uğuru oldu

Trabzon Uğur Dershanesi ÖSS sınavında başarılı olan öğrencilere bugün Uğur Dersanesinde ödül töreni düzenledi.

2008- 2009 Eğitim Öğretim yılında Trabzon Uğur Dershanesinin 3 başarılı öğrencisi Gülin Bülbüloğlu, Hande Sevgi, Tuba Eltimur ÖSS sınavında derece yaparak dershanelerini gururlandırdı.

Dershane öğrencilerinden Gülin Bülbüloğlu Türkiye 14.Boğaziçi Üniversitesi Çeviri Bilim Bölümü, Hande Sevgi Türkiye 29.Boğaziçi Üniversitesi Çeviri Bilim Bölümü, Tuba Eltimur Türkiye 147. Cerrah paşa Tıp fakültesi bölümünü kazandı. Bu başarıdan dolayı Dershane sahibi Mustafa Kul tarafından ödüllendirildi.

Trabzon Uğur Dershanesi sahibi ve aynı zamanda Matematik öğretmeni olan Mustafa Kul “Elimizden geleni yaptık hedeflediğimiz yere ulaştık ve bundan dolayı çok mutluyuz. Eğitimde önemli olan yapılan işin önce sevilmesidir çocuklarda severek yaptı ve başardı. Şimdi bunun mutluluğunu yaşıyoruz dedi”.

Uğur Dershanesi bu yıl yakaladığı başarıyı gelecek yıllarda Katlamayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler