O genç hayata tutunamadı

Artvin'de 20 Kasım günü araba kullanmayı öğrendiği sırada araçla Çoruh Nehri'ne düşen ve kaldırıldığı hastanede duran kalbi 25 dakika sonra yeniden çalıştırılan, 15 yaşındaki Tayfun Genç'in beyin ölümü gerçekleşti.Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastan

O genç hayata tutunamadı

Artvin'de 20 Kasım günü araba kullanmayı öğrendiği sırada araçla Çoruh Nehri'ne düşen ve kaldırıldığı hastanede duran kalbi 25 dakika sonra yeniden çalıştırılan, 15 yaşındaki Tayfun Genç'in beyin ölümü gerçekleşti.

Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Anestezi Yoğun Bakım Servisi’nde yaklaşık 1 haftadır tedavi gören Genç'in hayati fonksiyonları bugün durdu. Beyin ölümünün gerçekleşmesinin ardından Genç'in ailesinden, organ nakli konusunda istekte bulunulurken, baba Türker Genç’in yakınları ile konuyu değerlendirdiği öğrenildi.

Öte yandan Artvin'de Coşkun Genç (24), 20 Kasım'da Korzul Mahallesi'nde bulunan eski sürücü kursu pistinde 08 AD 269 plakalı otomobiliyle kardeşi Tayfun Genç'e (15) araç kullanmayı öğretmek istediği sırada, aracı geri viteste unutmuş, aracın hareket ettiren Tayfun Genç, bir anda demir korkuluklara çarparak yaklaşık 10 metre yükseklikten Çoruh Nehri'ne uçmuştu. Tayfun Genç, kaza sonrası Artvin Devlet Hastanesi’ne kaldırılmış, Genç'in duran kalbi burada yaklaşık 25 dakika sonra yeniden çalıştırılarak Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmişti.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler