MHP Trabzon adaylarını ne zaman açıklayacak?

MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli Ortahisar ve büyükşehir belediye başkan adaylarını Ekim ayı içerisinde açıklayacaklarını söyledi.Ortahisar ile Büyükşehir belediye başkan adaylarımızın açıklanmasının Ekim ayını bulacağını kaydeden Demeli, “Ortahisar

MHP Trabzon adaylarını ne zaman açıklayacak?

MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli Ortahisar ve büyükşehir belediye başkan adaylarını Ekim ayı içerisinde açıklayacaklarını söyledi.

Ortahisar ile Büyükşehir belediye başkan adaylarımızın açıklanmasının Ekim ayını bulacağını kaydeden Demeli, “Ortahisar ile büyükşehri en son açıklamayı planlıyoruz. Şu an önümüzde Köprübaşı, Çaykara ve Çarşıbaşı var. Eylül ayı içerisinde bu üç ilçemizde adaylarımızı açıklamayı düşünüyoruz” dedi.  Gerek Genel Merkez ile gerekse Koray Aydın ile adaylar noktasında istişarelerini sürdürdüklerini ifade eden Demeli, “Gerçekten iyi bir ekip çalışması yapıyoruz. Parti içindeki duayenlerimizle irtibattayız. Yerel seçimlerden başarılı çıkmak için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Bu seçimde adaylarımızı sırf aday olsun diye açıklamıyoruz. Adaylarımızı kesin seçimleri almak perspektifinden bakarak belirlemeye çalışıyoruz. Ahmet Mehmet de aday olsun diye değil bu adayla bu seçimi almalıyız anlayışı içerisinde adayı belirliyoruz. İtina göstererek herkesin tavsiyesini alıyoruz. Ortahisar ve Büyükşehir belediye başkan adaylarımızı itinayla hareket edip, ince eleyip sık dokuyup ondan sonra açıklayacağız. Gerçi biz adaylarımızı önce açıklayacağız diye bir söz vermiştik. Ama şartlar biraz daha bu düşüncemizi değiştirmemize neden oldu” ifadelerine yer verdi.

KESİNLİKLE ADAY DEĞİLİM

Kendisinin kesinlikle aday olmayacağını ifade eden Demeli, “Ben kesinlikle aday değilim. Delegelerime bir söz verdim. Başkan olduğum sürece hiçbir yere aday olmayacağım. Sözümü hala tutuyorum. Kesinlikle aday değilim. Bunu net konuşuyorum. Benim için başarı MHP’nin iktidar olmasıdır. Yerelde de böyle, genelde de bu böyledir. İnşallah oylarımızın üzerine oylar koyarak seçimlerden başarı ile çıkabilirsek bu benim en büyük sevincim olur. Teşkilatımızın yönetimimizin bu başarısı olur. Bu bizim için en büyük başarı budur” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel