MHP Tonya Başkanı Baki seçildi

MHP Tonya İlçe Başkanlığı'na Mustafa Baki yeniden seçildi. Parti binasındaki kongrede divan başkanlığını Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu yaptı. Yönetim kurulu çalışma raporu ile mali raporun okunup aklanmasının ardından siyasi konuşmalar böl

MHP Tonya Başkanı Baki seçildi

MHP Tonya İlçe Başkanlığı'na Mustafa Baki yeniden seçildi.
Parti binasındaki kongrede divan başkanlığını Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu yaptı.

Yönetim kurulu çalışma raporu ile mali raporun okunup aklanmasının ardından siyasi konuşmalar bölümüne geçildi.

Bu bölümde söz alan Yunusoğlu, MHP'nin Türkiye'nin 40 yıllık geçmişine damga vurduğunu belirterek, şunları söyledi:
''MHP, yoluna emin adımlarla devam ediyor. Tek başına iktidar olan partiler şahsi menfaatlerini düşünen kadrolardan oluştuğu için birkaç dönem sonra dağıldılar.

Biz ABD'nin isteğiyle iktidar olma peşinde değiliz. Biz, ABD'ye gitmeden Türkiye'de Başbakan olunacağını göstereceğiz. Bugünkü iktidar, Türkiye ekonomisini yabancı şirketlere peşkeş çeken Hükümet olarak anılacaktır. Bunu yaparsanız ABD ve küresel sermayenin memnun olduğu iktidar olursunuz.''

Ardından tek listeyle girilen seçimlerde Mustafa Baki yeniden ilçe başkanlığına seçildi.

Yönetim kurulu ise Abdurrahman Atalay, Ahmet Şanlı, Hasan Korkmaz, Muhammet Büberoğlu, Muhammet Günaydın, Mustafa Kalyoncu, Osman Elbir, Tahsin Arslan, Yüksel Köksal, Yusuf Kurt ve Erol Başar'dan oluştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel