Meclis'te boğulma uyarısı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısını gerçekleştirdi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu meclisin açılışında yaptıkları çalışmalar hakkında meclis üyelerine bilgi verdi. DEV KANUNİ BULVARI’NDA BAHÇECİK T

Meclis'te boğulma uyarısı!
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısını gerçekleştirdi.
 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu meclisin açılışında yaptıkları çalışmalar hakkında meclis üyelerine bilgi verdi.
 
DEV KANUNİ BULVARI’NDA BAHÇECİK TÜNELİNİN DE YAPIMINA BAŞLANDI
 
23.7 km uzunluğundaki dev Kanuni Bulvarı’nda dört ayrı tünelin yapımı hızla devam ettiğini kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “Akyazı, Beşirli ve Boztepe tünellerinin yapımları sürerken, Bulvar üzerinde bulunan dördüncü tünel olan 550 m. uzunluğundaki Bahçecik tünelinin yapımına başlandı. Tamamlandığında Trabzon'u bir Trabzon daha yapacak 23.7 km'lik Kanuni Bulvarı güzergahında 11 adet köprülü kavşak, 4 adet hemzemin kavşak, 4 tünel, bir viyadük bulunuyor.
 
RAMAZAN ETKİNLİKLERİ RENK KATIYOR
 
Bu yıl Yenimahalle İpekyolu Fuar alanında 6’sını düzenledikleri Ramazan etkinlikleri vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi gördüğünü kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “Bu yıl düzenlediğimiz Ramazan etkinlikleri, yaşanan elim olaylar nedeniyle bu yıl daha mütevazi şekilde gerçekleştiriyoruz. Daha çok tasavvuf ağırlıklı etkinliklerde şiir dinletileri, tiyatro gösterileri, skeçler, Hacivat-Karagöz, meddah gösterileri, ilahi konserleri, sohbet programları ve yarışmalar yapılıyor. Barışın, dayanışmanın ve kardeşliğin ayı olan Ramazanı her yıl olduğu gibi bu yıl da birlik ve beraberlik içerisinde en güzel şekilde yaşıyoruz” ifadelerini kullandı. 
 
AÇIK HAVA İFTARLARI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR
 
Mübarek Ramazan ayının başlamasıyla birlikte her gün bir ilçede yaptıkları iftar programlarına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “Bugüne kadar 8 ilçemizde açık alanda düzenlediğimiz iftar programları ile vatandaşlarımızla bir araya geldik. 18 ilçemizde düzenleyeceğimiz iftar programlarının ardından Trabzon merkez mahallelerimizde de iftarlar düzenleyeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde  barışın, kardeşliğin ve ekmeğini paylaşmanın en güzel şekilde yaşandığı Trabzon’da vatandaşlarımızla birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
 
GÜMRÜKÇÜOĞLU, BOĞULMALARA KARŞI UYARDI
 
Yaz aylarının gelmesiyle boğulma vakalarının arttığına dikkat çeken Başkan Gümrükçüoğlu, “Boğulmalar nedeniyle çok üzülüyoruz. Vatandaşlarımız çok güvenli olmayan bölgelerde kendi kendilerine yüzmeye yönelmemeleri hele hele T diye tabir edilen dolguların denizin kış hareketleri ile birlikte ve bazen kontrol edilememiş olan kum alımlarının ortaya çıkardığı ani derinliklere vatandaşlarımız düştüklerinde yüzme biliyor olmalarını ifade etmelerine rağmen boğulma vakaları ile karşılaşmaları ihtimali oluyor. Bu nedenle çok güvenilir yerlerde denize girilmesini bütün Trabzon halkına ve Trabzon dışından misafir olarak gelenlere bunu hatırlatmayı borç biliyorum” ifadelerini kullandı.  

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel