Maçka ve Yomra'da elektrik yok

Trabzon'un Maçka ve Yomra ilçelerinde elektrik kesintisi uygulanacak. Çoruh TEDAŞ Şirket Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, 26 Ocak Perşembe günü bakım onarım çalışması sebebiyle 08.00-09.00 saatleri arasında Maçka ilçesine bağlı Bakırcılar, Ka

Maçka ve Yomra'da elektrik yok

Trabzon'un Maçka ve Yomra ilçelerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Çoruh TEDAŞ Şirket Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, 26 Ocak Perşembe günü bakım onarım çalışması sebebiyle 08.00-09.00 saatleri arasında Maçka ilçesine bağlı Bakırcılar, Kapıköy, Yazlık, Coşandere, Ardıçlıyayla, Altındere, Bakımlı, Kırantaş ve Akarsu köyü ile 11.00-13.00 saatleri arasında Çeşmeler, Ocaklı, Sındıran, Ormanüstü, Çamlıdüz, Üçgedik ve Yaylıbaş köylerinde enerji kesintisine gidilecek. 

Açıklamada, aynı gün 12.00-13.00 saatleri arasında Yomra ilçesine bağlı Özdil ve Oymalıtepe beldeleri ile Demirciler ve Gülyurdu köylerine de elektrik verilemeyeceği kaydedildi..

 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler